Hondentraining

Wil jij hulp bij het opvoeden van jouw pup of puber? Of wil je aan de slag met bepaalde thema’s zoals ontspannen wandelen aan de lijn? Dat kan met privélessen. Leer op een ontspannen manier samenwerken met je hond, vanuit rust en vertrouwen. Zodat je op een leuke en positieve manier kan trainen met je maatje. 

De lessen zijn maatwerk en worden aangepast  zodat ze bij jullie wens aansluiten. Er is aandacht voor de band en dynamiek tussen jou en je hond. Je leert over hondentaal en gedrag, zodat jij je hond goed kan lezen en begrijpen.

De lessen zijn in jullie leefomgeving. Je gaat dus oefenen op plekken waar je ook daadwerkelijk gebruik maakt van wat je leert.

We trainen op een welzijnsgerichte manier. Dat wil zeggen op een beloningsgerichte manier zonder pijn, schrik, angst, intimidatie of correctie materiaal.

N

De voordelen van privéles:

 • Les in je eigen vertrouwde omgeving.
 • Leren op jullie tempo.
 • Geschikt voor honden die groepen lastig vinden.
 • Alle aandacht voor jou en je hond.
 • Extra ruimte voor vragen.
 • Naast de basis, leren wat voor jullie relevant is.
 • Lestijden die in jouw agenda passen.

Puppytraining

Hoera! Het is zo ver, je mag je pup ophalen. De eerste levensfase is enorm bepalend voor de ontwikkeling van de rest van een hondenleven. Het is daarom belangrijk, maar ook heel leuk, om je pup goed te begeleiden in deze eerste fase.

Inhoud puppytraining

 • Je bouwt aan een relatie met je hond gebaseerd op veiligheid en vertrouwen.
 • Je gaat aan de slag met basis oefeningen en commando’s, die voor jullie relevant zijn.
 • Je werkt aan life skills voor jouw pup, zoals zindelijkheid, alleen thuis zijn en ontspannen wandelen.
 • Leer de do’s en dont’s over socialiseren.
 • Je gaat alles leren over hondentaal en gedrag.

Je ontvang een reader met naslagwerk. En gedurende de trainingsperiode kan je gebruik maken van ondersteuning via whatsappcontact.

Pubertraining

Tijdens de puberfase kunnen zich nieuwe gedragsuitdagingen voordoen. En soms lijkt het wel of je hond alles is vergeten wat die de laatste maanden heeft geleerd. Juist dan is het belangrijk om te blijven trainen! Met trainingslessen gericht op de puberhond kan je deze lastige periode aan.

Inhoud pubertraining

 • Je krijgt leuke nieuwe uitbereiding van de basisvaardigheden.
 • Werken aan rust en beheersing is extra belangrijk in de deze periode, dus dat krijgt voldoende aandacht.
 • Er is ruimte voor alle puberperikelen.
 • En je gaat onderzoeken waar jij en je hond blij van worden, bijvoorbeeld snuffelen, apporteren of behendigheid.

Je ontvang een reader met naslagwerk. En gedurende de trainingsperiode kan je gebruik maken van ondersteuning via whatsappcontact.

Begeleiding

Trekken aan de lijn, uitvallen naar andere honden, stress bij bezoek in huis of een hond uit het buitenland die zijn draai maar niet lijkt te vinden? Soms loop je vast met je hond en dan kan wat extra begeleiding jou en je viervoeter weer verder helpen. 

Inhoud begeleiding

 • We gaan gericht aan de slag met jullie specifieke hulpvraag.
 • Je leer nieuwe oefeningen en vaardigheden die jullie gaan helpen ongewenst gedrag om te bruigen.
 • Je krijgt meer inzicht in het gedrag van je hond, waardoor jij beter weet wat je moet doen en hoe jij je hond kan begeleiden in lastige situaties.

Je ontvangt een persoonlijk plan van aan pak met advies, stappenplan en tips. En gedurende de trainingsperiode kan je gebruik maken van ondersteuning via whatsappcontact.

Tarieven

€65,- voor een training van 60 minuten.

€90,- voor een intake van 60 minuten bij begeleiding.

+ €0,41 per km reiskostenvergoeding, vanaf postcode 3438.

Kwaliteit

Om je zo goed mogelijk te helpen heb ik nauw contact met collega’s van Hondenschool Idefix en hondengedragstherapeut Kim Noordermeer.

Stuur een bericht

Ben je geinteresseerd hoe we jou kunnen helpen?

Stuur een e-mail naar info@go-begeleiding.nl inclusief een telefoonnummer, en dan neem ik snel contact met je op.

Aanbod GO begeleiding & trainingen

Hulpverlening met honden

Op een ervaringsgerichte manier aan de slag met je eigen herstel? Door te werken met een hond krijg je meer inzicht in je eigen handelen en leer je waar jouw invloed ligt. Klik hier voor meer informatie.

Hulp bij angst
voor honden

Wil jij niet meer bang zijn voor honden? Zodat jij of je kind zonder zorgen over straat kan. Daar kunnen wij je bij helpen! Klik hier verder om te lezen hoe.

Hondentraining

Puppytraining, pubertraining of werken aan een specifiek thema? Dit doen we in één op één lessen met oog voor de dynamiek tussen mens en hond. Klik hier voor alle informatie en de verschillende thema’s.

Neusspel

Wil jij aan de slag met het grootste talent van jouw hond? Neusspel biedt je hond een mentale uitdaging waar je hond tevreden en voldaan van raakt. Klik hier voor alle informatie.