Neusspel

Ga aan de slag met het grootste talent van jouw hond, de neus!
Met Neusspel zet je het belangrijkste zintuig van de hond aan het werk. We gaan snuffelen, gericht zoeken en speuren. GO biedt Neusspel aan in de omgeving van Utrecht.

Neusspel sluit aan bij de natuurlijke behoeften van de hond. Honden nemen de wereld waar door middel van hun neus. Door te ruiken halen zij informatie uit hun omgeving.

Door het inzetten van Neusspel maak jij je hond op een fijne manier moe. Van zoeken en speuren raken ze ontspannen, tevreden en voldaan. Ook biedt Neusspel de hond mentale uitdaging en een boost voor hun zelfvertrouwen.

Als baasje speel jij ook een belangrijke rol. Je speelt in op de behoeften van jouw hond, je let goed op signalen en lichaamstaal en er wordt op jouw persoonsgeur gezocht. Dat laatste draagt bij aan een versterkte band tussen jou en je hond.

Waarom Neusspel?

Neusspel biedt je hond mentale uitdaging, waar je hond tevreden en voldaan van raakt. Je hond krijgt meer zelfvertrouwen. Omdat we aan de slag gaan met persoonsgeur, werk je meteen aan de binding tussen jou en je hond.

Ga aan de slag met Neusspel voor meer zelfvertrouwen, mentale uitdaging en versterk de band tussen jou en je hond.

Neusspel privé cursus

In deze leuke, ontspannen en dynamische cursus leer je de basistechnieken van speuren en zoeken. Je leert hoe de hondenneus werkt, maar we gaan vooral praktisch aan de slag met de verschillende principes van speuren en zoeken.

Kosten

€159,-
1 online theorieles
4 praktijklessen van 45 tot 60 minuten.

Inclusief lesboekje en geur voorwerpen.

Neusspel duo cursus

De Neusspel cursus, maar dan voor twee deelnemers en twee honden. In deze leuke, ontspannen en dynamische cursus leer je de basistechnieken van speuren en zoeken. Je leert hoe de hondenneus werkt, maar we gaan vooral praktisch aan de slag met de verschillende principes van speuren en zoeken.

Kosten

€129,- p.p.
1 online theorieles
5 praktijklessen van 60 minuten

Inclusief lesboekje en geur voorwerpen.

Neusspel Huiskamerzoeken

Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag in je eigen woonkamer en/of tuin. Na een korte uitleg over de neus van de hond ga je aan de slag met de basisprincipes van speuren en zoeken, maar dan in je eigen omgeving!

O.a. geschikt voor honden die wat ouder zijn, slecht ter been zijn of moeten revalideren.

Kosten

€85,-

Reiskostenvergoeding: + €0,41 per km vanaf postcode 3438.

Inclusief geurvoorwerpen.

Neusspel Workshop

Maak kennis met Neusspel! Snuffel tijdens deze 1,5 uur durende workshop aan de basisprincipes van speuren en zoeken. Na een korte uitleg over de neus van de hond gaan we kennismaken met speuren en zoeken.

Kosten

€37,50 per persoon, groepsworkshop van 4 deelnemers

Inclusief geurvoorwerpen.

Voor wie is Neusspel geschikt?

Neusspel is geschikt voor elke hond. Ook voor:
– pups & pubers
– senioren
– revaliderende honden
– onzekere honden
– getraumatiseerde honden
– buitenlandse honden
– drukke en energieke honden

neusspel utrecht

Meld je hier aan 

Aanmelden voor Neusspel in omgeving Utrecht

De Neusspel cursus vindt plaats in de omgeving van Utrecht. De lessen zijn op verschillende locaties, bijvoorbeeld in Nieuwegein, Zeist of Soest.

Er is momenteel plek voor nieuwe cursisten. 

Neem contact op voor vragen, mogelijkheden of startdata. Dit kan telefonisch of via het aanmeldformulier.

Aanbod GO begeleiding & trainingen

Hulpverlening met honden

Op een ervaringsgerichte manier aan de slag met je eigen herstel? Door te werken met een hond krijg je meer inzicht in je eigen handelen en leer je waar jouw invloed ligt. Klik hier voor meer informatie.

Hulp bij angst
voor honden

Wil jij niet meer bang zijn voor honden? Zodat jij of je kind zonder zorgen over straat kan. Daar kunnen wij je bij helpen! Klik hier verder om te lezen hoe.

Hondentraining

Puppytraining, pubertraining of werken aan een specifiek thema? Dit doen we in één op één lessen met oog voor de dynamiek tussen mens en hond. Klik hier voor alle informatie en de verschillende thema’s.

Neusspel

Wil jij aan de slag met het grootste talent van jouw hond? Neusspel biedt je hond een mentale uitdaging waar je hond tevreden en voldaan van raakt. Klik hier voor alle informatie.