Bacio

Bacio is ons nieuwste teamlid. Bacio is een reu en geboren op 8 augustus 2020. Hij is onze specialist in de hondenangst trajecten.

Als een echte kooikerhond is hij vriendelijk en zacht van aard. Hij is rustig, bescheiden en heeft een duidelijke eigen mening. Spelen doet hij graag, maar wel wanneer hij er zelf zin in heeft. Dus het kan zijn dat je toch zelf die bal moet gaan halen, die je zo enthousiast voor hem hebt weg gegooit.

Bacio heeft een prachtige naam, het betekend kusje in het Italiaans.

Bacio woont bij Maika en Ton en vliegt in wanneer zijn hulp nodig is.

Aanbod GO begeleiding & trainingen

Hulpverlening met honden

Op een ervaringsgerichte manier aan de slag met je eigen herstel? Door te werken met een hond krijg je meer inzicht in je eigen handelen en leer je waar jouw invloed ligt. Klik hier voor meer informatie.

Hulp bij angst
voor honden

Wil jij niet meer bang zijn voor honden? Zodat jij of je kind zonder zorgen over straat kan. Daar kunnen wij je bij helpen! Klik hier verder om te lezen hoe.

Hondentraining

Puppytraining, pubertraining of werken aan een specifiek thema? Dit doen we in één op één lessen met oog voor de dynamiek tussen mens en hond. Klik hier voor alle informatie en de verschillende thema’s.

Neusspel

Wil jij aan de slag met het grootste talent van jouw hond? Neusspel biedt je hond een mentale uitdaging waar je hond tevreden en voldaan van raakt. Klik hier voor alle informatie.