Linda Agema

Met GO komen twee van mijn passies samen: werken met mensen en werken met honden. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de hulpverlening. Hier kwam ik in aanraking met het inzetten van honden in de GGZ. Een lang verhaal kort: sinds april 2022 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen om honden in te zetten in de GGZ.

Zelf heb ik drie honden: Pablo, Polly en Loki. Ze zijn alle drie herplaatsers, waarvan twee uit het buitenland. Voor de twee buitenlandse honden heb ik hulp ingeschakeld van een hondengedragsdeskundige. Hierdoor kwam de wens om nog verder te professionaliseren op het gebied van honden.

Met mijn persoonlijke benadering zet ik een open sfeer neer. Zo werk ik samen op een ondersteunende manier. Het helpt dat ik creatief en een snelle denker ben. Ik ga op zoek naar mogelijkheden en alternatieven, en ben mede door mijn oprechte nieuwsgierigheid niet voor een gat te vangen.

Linda Agema opleidingen en cursussen:
Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, Post HBO Bemoeizorg, Topdog hondenSOVAtraining, DAI Academy – Angst voor honden, Kynologisch Instructeur en Psychosociaal Kynologisch Instructuur i.o. Wil je meer weten over mijn werkervaring of opleidingen, klik dan hier om naar mijn LinkedIn te gaan.

Aanbod GO begeleiding & trainingen

Hulpverlening met honden

Op een ervaringsgerichte manier aan de slag met je eigen herstel? Door te werken met een hond krijg je meer inzicht in je eigen handelen en leer je waar jouw invloed ligt. Klik hier voor meer informatie.

Hulp bij angst
voor honden

Wil jij niet meer bang zijn voor honden? Zodat jij of je kind zonder zorgen over straat kan. Daar kunnen wij je bij helpen! Klik hier verder om te lezen hoe.

Hondentraining

Puppytraining, pubertraining of werken aan een specifiek thema? Dit doen we in één op één lessen met oog voor de dynamiek tussen mens en hond. Klik hier voor alle informatie en de verschillende thema’s.

Neusspel

Wil jij aan de slag met het grootste talent van jouw hond? Neusspel biedt je hond een mentale uitdaging waar je hond tevreden en voldaan van raakt. Klik hier voor alle informatie.