Loki

Loki is een reutje en is geboren op 5 september 2019. Hij is een kruising tussen een Boxer/Labrador en een Australian Shepherd.
Geboren in Brabant houdt Loki van gezelligheid: hoe meer, hoe beter! Hij wil graag je vriend zijn en doet alles voor een aai en een warme knuffel. En voor je het weet krijg je als dank een warme lik in je gezicht.

Loki is een energieke en speelse jongeman vol levenslust. Je maakt hem dolgelukkig met een bal of met een mooie tak. Zwemmen doet hij ook heel graag, om daarna zijn poten aan jouw shirt af te vegen.
Maar deze spring-in-het-veld heeft ook een gevoelige kant. Met zijn lieve, indringende ogen en gevoelige blik kijkt hij recht in je ziel.

Loki houdt altijd zijn hoofd koel. Hij leert je dat je altijd onbeschaamd jezelf mag zijn. En dat je rustig en bij jezelf kan blijven als de wereld om je heen te veel wordt.

Aanbod GO begeleiding & trainingen

Hulpverlening met honden

Op een ervaringsgerichte manier aan de slag met je eigen herstel? Door te werken met een hond krijg je meer inzicht in je eigen handelen en leer je waar jouw invloed ligt. Klik hier voor meer informatie.

Hulp bij angst
voor honden

Wil jij niet meer bang zijn voor honden? Zodat jij of je kind zonder zorgen over straat kan. Daar kunnen wij je bij helpen! Klik hier verder om te lezen hoe.

Hondentraining

Puppytraining, pubertraining of werken aan een specifiek thema? Dit doen we in één op één lessen met oog voor de dynamiek tussen mens en hond. Klik hier voor alle informatie en de verschillende thema’s.

Neusspel

Wil jij aan de slag met het grootste talent van jouw hond? Neusspel biedt je hond een mentale uitdaging waar je hond tevreden en voldaan van raakt. Klik hier voor alle informatie.