Polly

Polly is een dame met een vrije geest. Ze is slim, nieuwsgierig en heeft een vrolijke energie. Ze is geboren in mei 2020. Als pup is Polly met haar broertjes en zusjes bij een asiel in Roemenië achtergelaten. Na een jaar verhuisde ze naar Nederland en dat vond ze best lastig. Alles was zo anders dan ze gewend was. De start van Polly’s leven was niet makkelijk, het begon onveilig en onzeker, maar ondanks alle tegenslagen in haar leven heeft Polly het geschopt tot hond in de hulpverlening!
Polly houdt van mensen en vindt het super leuk om met mensen te werken. Ze wil graag voor je aan de slag en doet alles voor jouw aandacht. Deze expressieve dame haalt alles uit de kast en kan enorm de clown uithangen. Ze huppelt en danst op haar witte sokjes en pakt je in met haar knappe bruine ogen. Ze vervult een mooie rol bij het aanleren van vaardigheden, zoals prikkels managen, rust bewaren en duidelijk zijn in wat je wil.

Aanbod GO begeleiding & trainingen

Hulpverlening met honden

Op een ervaringsgerichte manier aan de slag met je eigen herstel? Door te werken met een hond krijg je meer inzicht in je eigen handelen en leer je waar jouw invloed ligt. Klik hier voor meer informatie.

Hulp bij angst
voor honden

Wil jij niet meer bang zijn voor honden? Zodat jij of je kind zonder zorgen over straat kan. Daar kunnen wij je bij helpen! Klik hier verder om te lezen hoe.

Hondentraining

Puppytraining, pubertraining of werken aan een specifiek thema? Dit doen we in één op één lessen met oog voor de dynamiek tussen mens en hond. Klik hier voor alle informatie en de verschillende thema’s.

Neusspel

Wil jij aan de slag met het grootste talent van jouw hond? Neusspel biedt je hond een mentale uitdaging waar je hond tevreden en voldaan van raakt. Klik hier voor alle informatie.